Πολιτική ακύρωσης & επιστροφής προϊόντων

Σε περίπτωση λάθους μας η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερών και σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν είναι εξαιτίας δικού μας λάθους,η επιστροφή γίνεται δεκτή σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερών και επιστρέφεται η αξία της παραγγελίας των προιόντων και όχι τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας τα οποία επιβαρύνεται ο καταναλωτής.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προιόντα δεν έχουν ζημία η οποία επιφέρει τυχόν μείωση της αξίας τους.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 14 ημερών το αργότερο από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προιόντων.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πριν την επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6029-949 ή στο info@pharmacyLife.gr
Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προιόντα είναι:
Φαρμακείο Αντωνίου Δημήτριος και σια ο.ε. ,
Λάμπρου Ανδρίκου 2 Παιανία Αττικής Τ.Κ. 19002
210-6029949

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και μάθετε πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές μας!